Gitár medence nem üzemel
Időpont: 2019. szeptember 23.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a gitár medence 2019. szeptember 23-án (hétfő) karbantartási munkálatok miatt nem üzemel. A gyógyfürdő többi szoláltatásával azonban, ezen a napon is szeretettel várjuk Önöket! Köszönjük szíves megértésüket!

Időpont: 2019. szeptember 9-től

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy Kata 2019. szeptember 9-től, hétfőtől péntekig: 11:00 órától tartja a vízi tornát. Mindenkit szeretettel várunk egy kis őszi átmozgatásra!

Időpont: 2019. szeptember 07.

Szeptember 7-én szombaton a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club szuperjó sportos egészségnapot szervez a fürdőben.

Tanuszoda karbantartás
Időpont: 2019. augusztus 30-tól szeptember 01-ig

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a TANUSZODA 2019. augusztus 30-tól szeptember 01-ig karbantartási munkálatok miatt zárva tart. Nyitás: szeptember 02. (hétfő) 8:00 óra. Köszönjük szíves megértésüket!

Szigetvári Gyógyfürdő, termálfürdő

 

Szigetvári Gyógyfürdő, termálfürdő

Szigetvár egyik legnagyobb vonzereje...

történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a kiváló minőségű gyógyvíz. A város szívében egy kiemelkedően impozáns, szemet gyönyörködtető létesítmény a Szigetvári Gyógyfürdő, ahol az 50 évvel ezelőtt felszínre törő 62°C-os hévíz nyújt felejthetetlen kikapcsolódást.

A gyógyfürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi

A gyógyfürdő kültéri hangulata a török kori műemlékeket idézi...

kupolájával és tornyaival, míg belső terét Zsolnay kerámiaburkolat díszíti, Bozsogi Ágnes és Dobány Sándor szobrai közt.

A gyógyfürdő belülről

A termálfürdő létesítménye több, egymást kiegészítő egységből áll...

(nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyfürdői szolgáltató részleg), így minden korosztály számára színvonalas pihenési, felüdülési lehetőséget nyújt. Nem véletlen a kiemelt vonzerő, hiszen a medencék teljes vízfelülete több mint ezerhétszáz négyzetméternyi.

A termálfürdő

A termálfürdőben a vendégek kényelmét...

külső és belső pihenő terasz szolgálja. A galérián kávézó, a kiszolgáló traktusban pedig étterem is fogadja a látogatókat. A mozgáskorlátozottak segítése érdekében az épület valamennyi pontja akadálymentesen megközelíthető.

A fürdő gyógyászati részlege

A fürdő gyógyászati részlegében...

elektroterápia, hidroterápia, iszappakolás és szénsavas fürdő, orvosi rendelők, kezelők kapnak helyet. A kezelések OEP támogatással történő igénybe vételére is lehetőség van, a legmodernebb orvosi eszközök segítségével, egy nagy szakmai múlttal rendelkező csapat ellátásában.

Wellness szolgáltatások

A gyógyszolgáltatások mellett...

napjainkban egyre jelentősebb a lakosságban megfogalmazódó igény a wellness szolgáltatások iránt. Ezen igények kielégítésére masszázsok, finn- és infraszauna, jacuzzi, gőzkabin kialakítására került sor, hogy ezáltal még teljesebb lehessen szolgáltatásaink köre.